nl de en fr hr it pl pt
Login

The Line Eyewear

HeaderTL.jpg

In 2010 creëerde wij The Line Eyewear; het merk voor de alledaagse moderne bril!

De dames- en herenbrillen van The Line Eyewear zijn bescheiden en tijdloos! Wanneer u op zoek bent naar een eenvoudige maar modieuze bril, is een bril van The Line Eyewear perfect voor u.

In de collectie zijn de vormen van de monturen vrij ingetogen, maar in combinatie met de afwisseling tussen gewaagde en basic kleuren zorgt dat juist voor een perfecte combinatie voor de tijdloze bril.
Er is voor zowel dames als heren een mooie collectie die zich naast populaire materialen vooral kenmerkt door eenvoud. Daardoor worden de monturen niet 'over the top'. The Line Eyewear is zowel simpel als modieus.

"De brillen van The Line zijn strak, basic en modern."

De gebruikte vormen zijn klassiek te noemen, wat resulteert in een rustig montuur met een classy uitstraling. Brillen met een tijdloos design, die vindt u in de collectie van The Line.
De eenvoud siert de collectie én zorgt ervoor dat The Line goede kwaliteitsbrillen voor een betaalbare prijs monturen kan aanbieden. Bij een The Line krijgt u een eigentijds en kwalitatief goed montuur maar daar betaalt u niet de hoofdprijs voor.

IMG_4911-1.300x300-crop.jpg
_H3A9664.300x300-crop.jpg
IMG_5444-1.300x300-crop.jpg
_H3A7587.300x300-crop.jpg
loading